Főoldal » 2013 » December » 9 » Az oldal története az elmúlt 3 és negyed hónapban
6:32 PM
Az oldal története az elmúlt 3 és negyed hónapban

Mivel az oldal 3 hónapos, ezért csináltam egy kis előzményeket a PC Hírek oldalról.

2013 szeptember 1. -én elhatároztam magam, hogy készítek egy oldalt. Először azt akartam, hogy minden hír a Microsoft-ról és a Windows-ról szóljon. Az oldalnak a címe windowsnews.ucoz.hu lett. Az a cím, ami pl. a Fórum után jött az simán WindowsNews lett. Akkor nem ez a felület volt, egy nem is informatikával kapcsolatos felület volt. Már előtte kezdtem a híreket írni. Amikor bejelentettem hogy teljesen átváltozik az oldal, vagyis a következők:

"Örömmel jelentjük be, hogy elkészült a végleges oldal nézete!

A következőket vehetitek észre:

-Az oldalak nevénél már az áll, hogy PC hírek!
-Teljesen más a témánk!
-Létre lettek hozva a fórumok nagy része! :)
-Az uCoz ikonja helyett a Windows 8-8.1 ikonja jelenik meg.

A hibákat a Test category/Visszajelzés/Bugok-hoz lehet írni.
 

Remélem nem lesz olyan, aki az új felület miatt nem fogja ezt az oldalt nézni!"

Ezt a témát október 26.-án írtam. Persze ezután még lett sok más... Több OPREND tag is regisztrált az oldalunkra. Egy kis baj volt még a V.I.P rang kezdeténél, hogy meg volt tagadva a főoldal megtekintése. Na így telt a "jó" időszak. Az oldal októberben és novemberben fejlődött a legtöbbet. A nagy előrelépés az oldal korában a felület megváltoztatása volt, és a felhasználói csoportok kezelése volt.

November végén-december elején kezdődtek a viták és a bajok. Az első baj az volt, hogy más oldalról átírtunk híreket, mert az egyik főadminisztrátor szerint sértik a szerzői jogokat. Természetesen igazuk van, hogy védik a saját tartalmukat. A második gond tegnap, (dec. 8.-án történt), mert a barátok közé soroltuk a WindowsMix-et (remélem tudjátok melyik oldalra gondolok). A chatben azzal fenyegettek, hogy töröljem ki az oldalt a barátok listájából. Természetesen ezt az üzenetet a Mini-Chat-ből a WindowsMix baráti listáról való eltávolítással együtt kitöröltem, mert ez nem a chatbe való téma. Ezért most talpra kell állnunk, és nekünk kell híreket írnunk, ezért még az oldal frissítése is bizonytalan. A bajokat kérem mindenki a megfelelő részlegbe írja!
Megtekintések száma: 231 | Hozzáadta:: TheKornel | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]