Főoldal » 2013 » December » 17 » Windows 8.1 - Már csak 1 hónapig tudjuk használni a Preview verziót
6:12 PM
Windows 8.1 - Már csak 1 hónapig tudjuk használni a Preview verziót

Microsoft Small Business and Development blogon közölték a Microsoft munkatársai, hogy a Windows 8.1 Előzetes (Preview) változatát frissítsük a végleges változatra.

 

A Windows 8.1 Preview "Start"-ja
 
A Preview változatról azért kell váltani minnél hamarabb, mert a próbaverzió licence 2014 Január-ján lejár. És amúgy is a Preview verzió egy fejlesztés alatt álló verzió, ezért ahogy elavul, annál több biztonsági problémába fog szenvedni.

A Windows 8 felhasználók nincsenek nagy gondba, mert a Windows 8 termékkulcsot elfogadja a Windows 8.1 telepítője.

Frissítés előtt azonban bizonyosodjunk meg arról, hogy processzorunk rendelkezik a Windows 8.1 futtatásához szükséges támogatásokat. Ezek a következők: A 64 bites változat alapkövetelménye, hogy processzorunk CMPXCHG16b és LAHF/SAHF támogatással rendelkezzen, így tehát a Windows 8 telepítéshez szükséges PAE-, NX és SSE2-támogatás mellett mostantól ezekre is szükségünk lesz. A 32 bites változat esetében viszont a CMPXCHG16b és a LAHF/SAHF támogatás nem szükséges, így a régebbi processzorokra telepíthető a Windows 8.1.

Ha még nem tudjuk, hogy akarjuk-e frissíteni a számítógépünket, ezért érdemes kipróbálni a Windows 8.1 Enterprise 90 napos próbaverzióját.
 
A Windows 8.1 Enterprise 90-day Trial letölthető innen:

 

 

Megtekintések száma: 233 | Hozzáadta:: hírszerkesztő | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]